Str. De Mijloc, nr. 148, Brasov
0722 370 473

Experienta

Experienta in domeniul instalatiilor atat in ceea ce priveste montajul, cat si executia lucrarii ne permite sa va punem la dispozitie o echipa de personal specializat in montajul de sisteme de ventilatie si climatizare.

Executam instalatii de ventilare, montaj sisteme de ventilatie, folosind diferite modele de ventilatoare, precum si o gama variata de accesorii pentru ventilatie.

Caracteristici
SERVICII DE CALITATE
Calitatea serviciilor si produselor noastre ne situeaza printre primele firme din domeniul instalatiilor.
AVEM EXPERTI
Prin experienta instalatorilor nostrii, sistemele de instalatii vor fi un element de siguranta.
PRETURI ACCESIBILE
Avem preturi pentru toate buzunarele astfel incat serviciile noastre sa fie accesibile tuturor.

Avantajele ventilatiei

O ventilatie buna poate ajuta la protejarea sanatatii respiratorii si la prevenirea astmului, in timp ce furnizeaza locuitorilor casei aer curat. O ventilatie eficienta ajuta la reglarea temperaturii si la controlul nivelului de umiditate.

Casele sunt construite din ce in ce mai des intr-un mod cat mai etans, ceea ce economiseste energie. Totusi, acest lucru are si dezavantaje ce se reflecta in climatul interior: aer umed si mirosuri persistente. O solutie ar fi deschiderea ferestrelor dar acest lucru presupune ca introduceti introduceti in casa dumneavostra nu numai aerul proaspat, ci si praf, zgomot, insecte si polen. Un sistem de ventilatie poate inclocui deschiderea ferestrelor.

ESTI IN CAUTAREA UNUI EXPERT IN INSTALATII?

Suntem la dispozitia ta pentru informatii si solicitari!